BLANCO DAMIXA FRANKE GROHE GEBERIT sanitair keuken en badkamer
Ook bij ons verkrijgbaar aan groothandels inkoopprijzen Neem info op Mail : info@kvdvcompany.be Tel : 09 355 80 14 Mobiel : 0477 840 893
KEUKEN en BADKAMER TOESTELLEN - ARMATUREN , geniet van extra kortingen
Wokken met demeyere
De voorbereiding van het voedsel is zeer belangrijk en het koken zelf gebeurt super snel alsook met weinig vocht. Het resultaat is erg voedzaam en heel smakelijk. Het zeer snel omdraaien en roeren van de ingrediënten in een weinig olie in een zeer heet recipiënt noemt men in het Nederlands “roerbakken”, in het Engels “stir-frying” en in het Chinees de “chao” of “chow” methode. Deze methode wordt gebruikt voor het bereiden van groenten, vlees, gevogelte en vis.
Voordelen van deze ideale wok demeyere:
Meerlagenmateriaal tot aan de rand
Geen antikleeflaag nodig
Duurzaam en hygiënisch
Hoog rendement op alle types fornuizen
Ook wokken met een platte bodem
Demeyere wok reinigen
De producten voor vaatwasser worden meer en meer agressief en kunnen het aluminium van de pan aantasten. Voor een lange levensduur raden wij daarom aan water te gebruiken met detergent of afwasmiddel samen met een zacht sponsje, borsteltje of lapje. Gebruik nooit bleekwater, javelwater, schuurmiddelen of staalwol.
Om hardnekkige verkleuringen te verwijderen laat u de pan eerst staan met wat warm water en wat normaal afwasmiddel erin. (Eventueel een ganse nacht). Daarna reinigen met een zachte lap, spons of borstel.
Om neerslag van mineralen, kalk en droge gekleurde vlekken te verwijderen is het best uw pan te reinigen met wat zuivere normale azijn (1 tot 5 eetlepels). Daarna terug doorwassen met water en afwasmiddel en alle mogelijke neerslag zal verwijderd zijn. (U kan in de plaats van azijn ook wat citroensap gebruiken).
In uitzonderlijke gevallen van hardnekkige verkleuring of verbrand vet kunt u ook een niet-schurend zilverpoetsmiddel of poetsmiddel voor roestvrij staal gebruiken. Alhoewel ze niet verschijnen bij normaal gebruik, zullen mogelijke vlekken en verkleuringen geen nadeel berokkenen aan het gebruik van de kookpot en ook niet aan de kookresultaten. Het is natuurlijk gemakkelijker om ze vanaf het begin weg te nemen zodat u het kookgerei in optimale conditie houdt. Demeyere biedt ook een speciaal reinigingsproduct aan
(ref. Demeyere 773889)
WOK - SPECIALITEITEN
WOK VLAKKE BODEM
adviesprijs promoprijs ACTIEPRIJS
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw incl btw
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw
Demeyere 48930 WOK VLAKKE BODEM WOK INDUSTRY 30cm 13cm inhoud 4,8 liter 9,5cm prijs 159 € 119 €
WOK RONDE BODEM
adviesprijs promoprijs
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw
Demeyere 52936 G WOK RONDE BODEM WOK 36cm inhoud 6 liter 10,5cm prijs 239 € 172 €
WOK RONDE BODEM PRO CONTROL
adviesprijs promoprijs
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw
Demeyere 56936 WOK RONDE BODEM WOK PRO CONTROL 36cm inhoud 6 liter 10,5cm prijs 279 € 199 €
WOK RONDE BODEM CONTROLINDUC DURASLIDE (ANTIKLEEFLAAG)
adviesprijs promoprijs
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw
Demeyere 66936 WOK RONDE BODEM WOK PRO CONTROL 36cm inhoud 6 liter 10,5cm prijs 329 € 239 €
WOK RONDE BODEM RESTO SERIE
adviesprijs promoprijs
MERK REF TYPE SERIE BOVEN BODEM INHOUD HOOGTE incl btw incl btw
Demeyere 58936 WOK RONDE BODEM WOK PRO CONTROL 36cm inhoud 6 liter 10,5cm prijs 135 € 99 €
De Chinese keuken wordt door velen als de beste in de wereld beschouwd. Het is zeker de oudste en een volwaardige en verfijnde keuken met een traditie van meer dan 3000 jaar. De voorbereiding van het voedsel is zeer belangrijk en het koken zelf gebeurt zeer snel en met weinig vocht. Het resultaat is erg voedzaam en heel smakelijk. Het zeer snel omdraaien en roeren van de ingrediënten in een weinig olie in een zeer heet recipiënt noemt men in het Nederlands “roerbakken”, in het Engels “stir-frying” en in het Chinees de “chao” of “chow” methode. Deze methode wordt gebruikt voor het bereiden van groenten, vlees, gevogelte en vis.
De wok is een relatief dunne, halfronde pan van 25 tot 40 cm diameter. Hij wordt gebruikt in alle oosterse landen. Soms noemt men hem ook "karachi","kuali" of ook nog "wajan". Meestal is hij vervaardigd uit staal, aluminium, gietijzer of gietaluminium (met of zonder antikleeflaag), soms ook uit roestvrij staal. Al deze materialen geven min of meer goede resultaten, maar vertonen toch één of meerdere nadelen.
De moderne wok van Demeyere werd ontworpen om af te rekenen met al de nadelen van de andere materialen en toch optimaal te voldoen aan wat van een ideale wok verwacht wordt. We overlopen hieronder even de voordelen van deze ideale wok: